در مورد خواص سرکه در طب سنتی سرکه انگبین,سرکه سیب,سرکه انگور

خواص سرکه در طب سنتی ,سرکه در طب سنتی,سرکه بالزامیک در طب سنتی,سرکه انگبین در طب سنتی,سرکه سیب در طب سنتی,سرکه طب سنتی,سرکه سیب طب سنتی,سرکه اناردر طب سنتی,سرکه و طب سنتی,سرکه انگبین طب سنتی,خواص سرکه سیب در طب سنتی,طبع سرکه سیب در طب سنتی,فواید سرکه سیب در طب سنتی,خاصیت سرکه سیب در طب سنتی,تهیه سرکه سیب در طب سنتی,طرز تهیه سرکه سیب در طب سنتی,لاغری با سرکه سیب در طب سنتی,خواص سرکه انگبین در طب سنتی,خواص سرکه انگبین طب سنتی,سرکه سیب از نظر طب سنتی,خواص سرکه سیب طب سنتی,خواص سرکه انگور در طب سنتی,خواص سرکه خرما در طب سنتی,خواص سرکه شیره طب سنتی,خواص سرکه شیره در طب سنتی,خواص درمانی سرکه در طب سنتی,خواص سرکه طب سنتی,طرز تهیه سرکه سیب به روش طب سنتی,تهیه سرکه سیب طب سنتی,فواید سرکه سیب طب سنتی,سرکه سیب و طب سنتی,سرکه انار در طب سنتی,سرکه انگور طب سنتی,سرکه ازنظر طب سنتی,سرکه سیب و لاغری در طب سنتی,طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی,طرز تهیه سرکه انگبین طب سنتی برای لثه

خواص سرکه در طب سنتی , سرکه در طب سنتی , سرکه بالزامیک در طب سنتی , سرکه انگبین در طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به در مورد خواص سرکه در طب سنتی سرکه انگبین,سرکه سیب,سرکه انگور می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

سرکه

ین مایع از جمله فرآورده‌های طبیعی است که مصرف خوراکی و دارویی داشته و بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد. یک لیوان از آن 33 ‌کالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است. مصرف آن در انواع ترشی ‌ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌کند. از سوی دیگر، سالادهایی که با ترشیجاتی نظیر آن طعم می‌گیرند، سالم‌ترین و مغذی‌ترین نوع سالاد هستند، زیرا این طعم‌ها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در مواد سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجه‌فرنگی می‌شوند. از این رو استفاده از سرکه در تهیه سالادهای فصل توصیه می‌شود.

سرکه , خواص سرکه برای مو , طرز تهیه سرکه , خواص سرکه برای پوست , خواص سرکه برای لثه و دندان

وقتی به راههای پیشگیری از دیابت فکر می‌کنیم، چیزهایی مثل تغذیه و ورزش به ذهن‌مان می‌رسد، اما شگفت زده خواهید شد اگر بدانید سرکه‌ی سیب چه کمک‌هایی می‌تواند در پیشگیری از دیابت به شما بکند. بین گوارش سرکه‌ی سیب مرغوب و خالص و کاهش قند خون، ارتباط قوی وجود دارد زیرا خاصیت آنتی گلیسمیک اسید موجود در سرکه‌ی سیب، همان چیزی است که برای حساسیت انسولینی مفید است. قبل از خواب، دو قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب بخورید.

خواص سرکه در طب سنتی

در طب سنتی سه نوع سرکه کاربرد زیادی دارد؛ سرکه انگور، خرما و سیب. سرکه ها به طور کل مزاج سرد و خشکی دارند و به همین دلیل در درمان بسیاری از ضایعات پوستی مثل جوش و لک و درمان برخی بیماری ها مثل کبد چرب و چاقی مؤثرند. از میان سرکه ها، سرکه سیب بیش از سایر سرکه ها معده را اذیت میکند اما خاصیت لاغر کنندگی و ضد جوش آن بیش از سایر سرکه هاست.

خواص سرکه در طب سنتی , سرکه در طب سنتی , سرکه بالزامیک در طب سنتی , سرکه انگبین در طب سنتی

افرادی که فشار خون بالا دارند معمولا به مصرف داروهای تجویز شده وابسته هستند تا خیال‌شان راحت باشد که فشار خون‌شام خیلی بالا نخواهد رفت. اما اگر شما می‌توانید دارو را حذف کنید و یک راهکار طبیعی را در پیش بگیرید، باید بگوییم مطالعات نشان داده سرکه‌ی سیب می‌تواند به طور طبیعی، فشار خون را پایین بیاورد. اما حتما پیش از قطع مصرف دارو، با پزشک‌تان مشورت کنید.

سرکه در طب سنتی